Samenwerken met Global Adventures

Wil jij met jouw product, accommodatie, reisorganisatie of unieke bestemming een groter publiek bereiken? Wij zijn geregeld op zoek naar leuke samenwerkingen die onze doe-het-zelf reiziger een handje kan helpen met het voorbereiden en uitvoeren van hun droomreis naar verre ordes of dichtbij huis.

Manieren om samen te werken

  • Social media en website content voor producten, accommodaties of bestemmingen (foto's en video's/reels)

  • Een blog gericht op jouw product/dienst

  • Persreizen

  • Winacties

  • Reisrubrieken in online en offline gepubliceerde media

Deze samenwerkingen gingen je voor

Reisagenda

Content of samenwerkingen op bestemming? Wellicht schikken onze reisplannen jouw wensen:

  • Juni/juli = Rondreis Sri Lanka

Reisfotografie

Gewapend met spiegelreflex en GoPro ga ik op pad en leg ik bijzondere en dierbare momenten vast. Hier is slechts een kneepje uit mijn collectie reisfoto's, die tevens in de diverse blogs op de website te vinden zijn, te zien. Ben jij op zoek naar leuke fotoprints of een mooie foto op canvas voor aan de muur? Neem dan gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden om een foto te kopen. Zie jij potentie in mijn reisfoto's en zie jij een samenwerking wel zitten? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je en vertel ik meer over wat ik zou kunnen bieden.

Contact

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op over jouw wensen en bespreken dan de mogelijkheden.