Azië

5 x De leukste plekjes om te slapen op Bali

Bali, een van de meest bekende eilanden van Indonesië en dat is niet voor niets. De diversiteit aan cultuur en natuur, de relatief korte reisafstanden en de lage kosten die je op het eiland kwijt bent maken het een geliefde plek voor backpackers, koppels en families om rond te reizen. Maar ook de toffe plekken waar je kunt verblijven voor een behapbare prijs maakt het eiland aantrekkelijk. Ik laat jou graag de leukste plekjes zien waar je kunt overnachten!

Lees meer »

5 x Doen in het ongerepte Munduk

Een van onze hoogtepunten van de reis op Bali, was ons verblijf in Munduk! Het authentieke en ongerepte Bali is wat ons betreft hier te vinden. Van groene rijstvelden, tropische jungles en watervallen tot aan authentieke tempels, hier is het te vinden. De volgende vijf plekken moet je zeker beleefd hebben.

Lees meer »

7 x Tips voor Gili Trawangan

De Gili eilanden is een eilandengroep wat onderdeel is van het eiland Lombok. Het grootste eiland van de drie is Gili Trawangan. Hier kun je heerlijk relaxen, snorkelen en het eiland gemakkelijk zelf ontdekken. Ik geef je graag wat tips!

Lees meer »

De ultieme route door Bali!

Bali, een van de meest bekende eilanden van Indonesië en dat is niet voor niets. De diversiteit aan cultuur en natuur, de relatief korte reisafstanden en de lage kosten die je op het eiland kwijt bent maken het een geliefde plek voor backpackers, koppels en families om rond te reizen. Ik laat jou graag de route zien die ik heb gereisd en laat jou weten waarom dit dé ultieme route door Bali is!

Lees meer »