De 5 leukste reispodcasts

Lezen lijkt tegenwoordig een beetje old school te zijn en daarom zijn er tegenwoordig tal aan podcasts waar je onderweg of thuis naar kunt luisteren. En hoe leuk is het als je tijdens deze podcasts ook nog eens reisinspiratie én reistips opdoet? Ik geef je 5 van mijn favoriete podcasts waar ik reisinspiratie op doe vóór mijn reis of tijdens mijn reis.

Lees meer »

10 x Dit zit er in mijn backpack

Er staat een leuke reis in het verschiet, maar dan komt toch altijd weer de stress van het inpakken om de hoek kijken. Natuurlijk zijn je leukste vakantie outfits vanzelfsprekend, maar welke items mogen er nog meer niet ontbreken in je backpack/koffer? Ik geef je 10 favoriete en onmisbare items die je in mijn backpack terugvindt.

Lees meer »

Dé 5 reistrends van 2024

Heb jij nog geen reisplannen voor 2024? Geen paniek! Wij hebben voor jou dé reistrends en populairste bestemmingen van dit jaar op een rijtje gezet. Zo wordt het plannen van jouw reis weer een stukje leuker en makkelijker.

Lees meer »

De leukste reiskadootjes

Binnenkort iets te vieren of een verjaardag van een reisliefhebber? Een vliegticket naar een nieuwe bestemming op je lijstje zetten is misschien wat overdreven, maar met deze items ga je tijdens je volgende trip in ieder geval goed voorbereid op pad!

Lees meer »

10 x De leukste reismagazines

Niet alleen online lees je over de meest prachtige bestemmingen en kom je aan je portie reistips, ook bestaan er veel reismagazines waar je genoeg inspiratie vandaan kunt halen. Hier zie je mijn 10 favorieten op een rijtje!

Lees meer »

Tips voor jouw study abroad avontuur

Het is een droom van veel studenten, voor een periode naar het buitenland om daar te studeren. Maar waar begin je en waar moet je allemaal op letten? Hoe zit het met de kosten? Moet je een visum regelen? Ik geef je graag wat tips en aandachtspunten vanuit mijn eigen ervaring.

Lees meer »

8 x Leesvoer voor reisliefhebbers

Als reisliefhebber ga je natuurlijk het liefste zelf op pad, maar hoe leuk is het om over allerlei bestemmingen te lezen en weg te dromen bij alle mooie plaatjes van de bestemmingen?! Met deze 8 boeken kun je in ieder geval wegdromen over alle mooie bestemmingen, foto’s en de avontuurlijke verhalen! Het zijn ook erg leuke boeken om cadeau te geven!

Lees meer »

5 x De Leukste Reisbloggers

Hoewel ik het zelf natuurlijk heerlijk vind om nieuwe blogs en artikelen te schrijven, doe ik zelf ook geregeld inspiratie op via andere reisbloggers om zo toekomstige tripjes te plannen en uit te zoeken. Ben jij benieuwd waar ik geregeld mijn reisinspiratie vandaan haal, lees dan snel verder!

Lees meer »

Tips & tricks voor Noorderlicht fotografie

Natuurfotografie is een aparte tak van sport en al helemaal als het gaat om het vastleggen van het Noorderlicht. Om het Noorderlicht zo goed mogelijk te kunnen zien, moet je op een zo donker mogelijke plek zijn en datzelfde geld voor het fotograferen van dit natuurfenomeen. Hoewel je soms met het blote oog alleen maar witte vlagen van het noorderlicht kunt zien, kun je met je camera vaak al veel meer activiteit van het noorderlicht vastleggen.

Lees meer »