10 x De leukste reismagazines

Niet alleen online lees je over de meest prachtige bestemmingen en kom je aan je portie reistips, ook bestaan er veel reismagazines waar je genoeg inspiratie vandaan kunt halen. Hier zie je mijn 10 favorieten op een rijtje!

1 – Travelbook

Dit reismagazines verschijnt een aantal keer per jaar en staat bomvol reistips, ultieme reisroutes en prachtige reisfoto’s. Ook op diverse events, zoals de Verre Reizen beurs en het Cruise event vind je deze magazines terug. Stay tuned, want in december verschijnt de volgende editie weer!

2 – Azië Magazine

Ga jij binnenkort op reis naar Azië? Dan is dit magazine echt iets voor jou! Het magazine verschijnt vier keer per jaar en staat bordevol reisinspiratie voor bestemmingen in Azië. Naast reisverhalen en -tips over Azië beschikt het magazine ook over een bijlage met Australië en Nieuw-Zeeland tips!

3 – Columbus Travel

Het Columbus Travel magazine is wellicht één van mijn favorieten. In dit magazine staan niet alleen handige tips, maar ook fantastische reisverslagen en inspirerende reisfoto’s waarvan je direct op reis wil.

4 – Lonely Planet Magazine

De Lonely Planet kennen we waarschijnlijk allemaal. Handige reisgidsen om mee te nemen wanneer je weer een nieuwe bestemming gaat ontdekken. Maar wist jij dat Lonely Planet ook een eigen magazine heeft? Echt een aanrader wanneer je zin hebt in een dosis inspiratie!

5 – Nat Geo Traveller

Zoals alle National Geographic magazines, staat ook deze vol met prachtige foto’s waar je jaloers van wordt. Als je denk dat je een aardige fotograaf bent, dan ga je bij dit magazine toch eens nadenken over een vervolgcursus op een tropische bestemming.

6 – Kleine Globetrotter

Ga jij samen met kids op pad? Dan is dit magazine wat voor jou! Dit magazine staat bomvol reistips voor gezinnen met heel veel tips, zoals kindvriendelijke accommodaties en de leukste uitstapjes die je met kinderen kunt maken. Naast het magazine vind je op de website van de Kleine Globetrotter ook tal aan tips en inspiratie, evenals in de diverse boeken die er zijn uitgegeven, van bestemmingen dichtbij huis tot Nieuw-Zeeland en Australië.

7 – Triptalk

Triptalk biedt naast heel veel online reistips en -verhalen ook een eigen magazine! Afhankelijk van je abonnement ontvang je 2, 3 of 4 nummers per jaar. Ga jij regelmatig op pad en vind je het leuk om andere reizigers te helpen met het plannen van hun reis? Dan kun je zelfs creator worden bij Triptalk!

8 – De smaak van Italië

De naam zegt het al, in dit magazine vind je alle in’s en out’s van Italië. Ieder jaar ontvang je 6 nummers bordevol reisinspiratie, tips voor bekende en onbekende Italiaanse bestemmingen én vind je hier en daar heerlijke Italiaanse recepten. Ook online vind je tal aan inspiratie!

9 – In eigen land

De coronatijd heeft ons maar al te goed laten zien hoe leuk en mooi reizen in ons eigen land kunnen zijn. In dit magazine, onderdeel van Columbus Travel, vind je de leukste plekjes die ons land rijk is. Van leuke uitstapjes, prachtige natuurparken, tot aan onvergetelijke accommodaties!

10 – Nordic Magazine

In dit magazine lees je alles over de hoger gelegen bestemmingen. Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, dit zijn onder andere de bestemmingen die hier aan bod komen. Ieder jaar verschijnen er maar liefst 4 nummers van dit magazine, genoeg inspiratie dus voor een volgende trip richting Scandinavië!