MEET THE FACE
BEHIND THE POSTS


Hi reiziger,

Ik ben Anouk en ik ben 21 jaar oud. Wat ik het liefste doe? Dat is waarschijnlijk net als jou: reizen, bijzondere plekken ontdekken en nieuwe culturen leren kennen. Het reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Samen met met familie/vriend/vrienden heb ik veel mooie plekken mogen zien en bijzondere mensen ontmoet. Inmiddels heb ik al meer dan 20 verschillende landen bezocht, waaronder Finland, Italië, Tanzania, Costa Rica, Noorwegen, Indonesië en Canada.

Gewapend met camera, pen en papier ga ik op pad. Op zoek naar avontuur, natuur en bijzondere culturen. Het liefste ga ik elke keer weer naar andere plekken, maar soms zijn plekken zo mooi en dierbaar dat ik er weer naar terugkeer.

Veel reis en lees plezier!

Liefs,
Anouk

Op reis met Anouk & Robert-Jan

Wij zijn Anouk en Robert-Jan en hebben besloten om na onze studie voor onbepaalde tijd te gaan reizen!

We zijn super enthousiast om jullie mee te nemen op onze reis en delen graag de ups en downs van het leven onderweg. Verwacht geen perfecte plaatjes, maar wel eerlijke verhalen, handige tips en tricks, en een kijkje achter de schermen van het backpacken. Dus, pak je virtuele paspoort en join the adventure!