Noord-Amerika

5 x Vancouver Island verkennen

Vancouver Island ligt, zoals de naam al zegt, nabij de wereldstad Vancouver. Toch is dit eiland niet te vergelijken met Vancouver. Op het eiland vind je een grote diversiteit aan prachtige natuur, wildlife en leuke steden. Lees hier wat je niet kunt missen!

Lees meer »

De ultieme route door West-Canada

Een rondreis door Canada leent zich perfect voor het gebruiken van een camper! De staplekken zijn ruim, de wegen zijn breed en zelfs voor de supermarkt hoef je niet te vrezen voor een te kleine parkeerplek. Met de camper ervaar je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ben je veel buiten. Met deze route zie je veel diverse kanten van West-Canada. Neem je tijd en trek zeker 3 weken uit om deze prachtige route af te leggen en te genieten van al het moois onderweg. Wij huurde onze camper bij GoWest RV center. De camper en grotendeels de rest van de reis is geregeld door Jan Doets, waar ze je reis samen met jou op maat maken! Kijk hieronder voor meer reizen van Jan Doets.

Lees meer »

To Do West-Canada

Als natuurliefhebber ben je in Canada zeker op het goede adres, maar ook mensen die meer van gezellige steden houden kunnen hier hun hart ophalen. Hieronder vind je de tofste highlights van West-Canada die jij zeker niet mag missen tijdens je roadtrip. Het is zeker een aanrader om een roadtrip te doen in een camper! Je verwacht het misschien niet, maar het geeft je enorm veel vrijheid.

Lees meer »