Midden-Amerika

5 x Bijzonder overnachten in Costa Rica

Costa Rica is bij uitstek dé plek om ongerepte natuur en wildlife te spotten. In iedere uithoek vind je weer een bijzonder en uniek natuurverschijnsel. Daarnaast is Costa Rica koploper als het gaat om duurzaam toerisme én zie je dit veel terug in de lokale en kleinschalige accommodaties. Ik geef je graag 5 van mijn favoriete adresjes.

Lees meer »

Rondreis Costa Rica / 3.5 week route

Costa Rica is een waanzinnig paradijs voor natuur-, outdoor- en wildlife liefhebbers. Maar door de diversiteit van het land ben je hier ook op het juiste adres wanneer je tot rust wil komen met een heerlijke zonvakantie (Let dan wel op: augustus is er het regenseizoen). Met deze route voor een prachtige rondreis door Costa Rica, kun jij in ieder geval genoeg inspiratie opdoen voor jouw eigen reis naar dit tropische land!

Lees meer »

Top 8 to do op Curaçao

Curaçao heeft, als grootste eiland van de Nederlandse Antillen, veel activiteiten en bezienswaardigheden te bieden. Met dit rijtje tips maak ik het plannen van jouw vakantie een beetje gemakkelijker! Neem snel een kijkje…

Lees meer »

5 x Prachtige stranden op Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen en aan de zuidkust van dit tropische eiland bevinden zich prachtige stranden. Vanwege de ruige wind en zee zal je aan de noordkust minder tot geen van deze tropische stranden vinden. De kust is hier namelijk vooral rotsachtig. Wil jij wel genieten van de tropische stranden en helderblauwe zee die Curaçao te bieden heeft? Dan heb ik voor jou een lijstje met 5 prachtige stranden die zeker het bezoeken waard zijn!

Lees meer »