5 x De Leukste Reisbloggers

Hoewel ik het zelf natuurlijk heerlijk vind om nieuwe blogs en artikelen te schrijven, doe ik zelf ook geregeld inspiratie op via andere reisbloggers om zo toekomstige tripjes te plannen en uit te zoeken. Ben jij benieuwd waar ik geregeld mijn reisinspiratie vandaan haal, lees dan snel verder!

1 – WeAreTravellers

Roëll de Ram is de oprichtster en eigenaar van WeAreTravellers, een online reisblog met tal van inspiratie. Naast het online platform heeft zij nu ook al drie eigen boeken geschreven die zeker de moeite waard zijn! Of je nu inspiratie wil opdoen voor een leuke Europese stedentrip, een uitje in Nederland of de ultieme route zoekt voor jouw rondreis door Thailand? Op WeAreTravellers ben je aan het juiste adres!

2 – Reisgenie

Wanneer je de website van Reisgenie opent komt het avontuur je tegemoet en wil je het liefste direct je spullen inpakken. Op Reisgenie delen de eigenaren Saskia en Kimber al hun reiservaringen. Van stedentrips tot aan reisroutes in verre bestemmingen en de handigste tips voor op reis! Ook leuk: per bestemming beschrijven ze wat handige en leuke feitjes en weetjes over de bestemming. Neem snel een kijkje!

3 – Expeditie Aardbol

Ben je op zoek naar prachtige reisfoto’s? Dan kun je op dit blog je hartje ophalen! Eigenaresse Stéphanie is het gezicht achter al deze prachtige plaatjes en schrijft alleen over de plekken waar zij zelf ook geweest is. En dat zijn er inmiddels al een hele hoop! Vanuit Mexico tot aan Zuid-Afrika en de Nederlandse Veluwe. Alle tips verzamelt zij voor jou! Ohja en neem ook direct een kijkje in de online shop!

4 – Reisjunk

Sinds 2014 delen Greg en Irene hun leukste reistips en reisinspiratie met jou en dat allemaal om het uitzoeken en plannen van jouw reis een stukje makkelijker én leuker te maken. Inmiddels hebben zij ook al heel wat prachtige plekken ontdekt en gebundeld tot handige reisroutes, tips en must do’s. Dan heb ik het nog niet eens over de prachtige foto’s die er op de website te vinden zijn!

5 – Wander-Lust

Dit reisblog kende ik tot voorkort nog niet als een online platform. Ik kende het namelijk van het boek: Off the beaten track, wat echt een aanrader is. Elke en Sarah delen hun pareltjes met jullie, ook de plekken waar je zelf niet snel zou komen! Daarnaast delen ze de leukste food hotspots en recepten, dus ook voor de foodliefhebber zit je hier aan het juiste adres!