Uniek overnachten in Limburg

Reizen in eigen land blijft populair en Limburg is bij uitstek de provincie waar wij als Nederlanders graag naar afreizen. De combinatie van leuke steden en mooie natuur maakt het een aantrekkelijke plek. Ook wij reisde onlangs af naar deze prachtige provincie en geven je graag wat tips.

Overnachten in een boomstamhuis

Op slechts 10 minuten rijden van Sittard en 20 minuten van Valkenburg vind je in de rust van de natuur het gezellig High Chaparral. Hier verblijf je in de luxe en splinternieuwe boomstamhuizen, welke ruimte hebben voor maar liefst 6 gasten. In deze huisjes ben je voorzien van alle gemakken en beschik je zelfs over een eigen sauna. Daarnaast biedt High Chaparral kleine woodlodges voor maximaal twee personen en kun je hier met je eigen camper of caravaan in de zomer bivakkeren. In de zomer beschikt High Chaparral ook een zwembad.

Brunssummerheide

In de omgeving van High Chaparral valt zowel ’s winters als zomers genoeg te beleven. Voor de natuurliefhebber kun je in de omgeving prachtig wandelen. Zo ben je met een klein kwartiertje rijden bij de Brunssummerheide waar je eindeloos kunt wandelen én de kans hebt om hertjes te spotten!

Steden bezoeken

Vanuit High Chaparral ben je binnen een kleine 10 in Sittard, waar je gezellig kunt shoppen of terecht kan bij diverse leuke restaurantjes, zoals Dods Bodega & Ristorante. Naast Sittard bevindt Valkenburg zich op slechts 20 minuten rijden van High Chaparall. In alle seizoenen valt hier genoeg te beleven. Van gezellige restaurantjes, prachtige omgevingen om te wandelen en natuurlijk het bezoeken van de grotten, er is voor ieder wat wils. Ten slotte kan een bezoek aan het bruisende Maastricht natuurlijk niet ontbreken.