Citytrip Sevilla

5 x must do's in het bruisende Sevilla


Neem de fiets naar het Parque María Luisa en het Plaza de España. Via het park kun je prachtig fietsen richting het Plaza de España. Bekijk hier de wandschilderingen rondom het plein of maak een boottochtje rondom het plein! Er is hier altijd wat te doen!
 

Bezoek de prachtige kathedraal La Giralda. Een entreeticket kost €9,- en tot en met 14 jaar is je entree gratis. De kathedraal is niet alleen prachtig van binnen, maar bied je ook nog eens een fraai uitzicht over de hele stad. Rondom de kathedraal bevinden zich allerlei leuke restaurants en cafeetjes.

Eet heerlijke tapas bij Taberna Coloniales! Zowel ‘locals’ als toeristen weten deze taberna te vinden en dat is terecht ;)

 

Breng een bezoek aan de kerken van Sevilla. De Iglesia del Salvador is gelegen op het Plaza del Salvador en beschikt over een prachtige en originele gevel. Ook de Iglesia de San Ildefonso aan de Calle Rodriquez Marin is een bezoekje waard. Deze katholieke kerk heeft ook een prachtige en typerende gevel van Sevilla.

 

Kom tot rust in de tuinen van de Real Alcázar! De Real Alcázar staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en is één van Europaas oudste koninklijke paleizen die nog steeds in gebruik is. Om binnen te komen is het aan te raden om van te voren alvast tickets te bestellen, zo vermijd je de wachtrijen.